Erbjudande

Vi erbjuder konceptutveckling och projektledning av marknadsföringsinsatser och event. Under vårt startmöte tittar vi på just era behov och vilket syfte ni vill uppnå.

Det kan vara nå nya målgrupper, öka personalnöjdhet eller visa upp ert företag på något nytt sätt för era kunder. När vi tillsammans har identifierat syftet tar vi fram ett koncept och en plan inklusive tidsplan och budget. Vi projektleder sedan ert projekt säkert i hamn.

Vår delaktighet anpassas efter ert behov. Vi är projektledare och kan med ett syfte, en tidsplan och en budget genomföra hela projekt.

Vi har också stor erfarenhet av att arbeta nära existerande organisation och kan agera rådgivande och stötta er med nya tankar och idéer. Tillsammans kan vi skapa magi.

Från vår vaga idé levererade Westerling ett storslaget event som överträffade allas förväntningar och gav våra kunder ett helt nytt perspektiv på oss som leverantör

Anders Hultman, VD Datatrion AB

Att anlita Westerling som arrangör betyder att kommunikationen är uppdaterad, deadlines håller och stressen inför ett event trollas bort.

Josephine Rydberg, Region Gävleborg